Over Lentego

Corona-info 2022

Aanvullend op de normale gang van zaken nemen we een aantal extra maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Hoe deze er uit gaan zien is afhankelijk van de dan geldende overheidsmaatregelen t.z.t.. Hoe dat er voor ons uit gaat zien zullen wij nog publiceren. Mocht Lentego vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, krijgen jullie natuurlijk het inschrijfgeld terug.

Welkom bij de eerste Lentego!
Het is tijd voor Lentego! Mede vanwege het aflasten van Wintergo is het idee ontstaan om een go-kamp in de lente te organiseren. Dit is the place to be voor iedereen die zin heeft in een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon lekker een week lang spelletjes spelen en lekker lezen. Graag zien we je de hele week, lukt dat niet dan ben je ook van harte welkom om voor enkele dagen, nachten of activiteiten langs te komen.

We zijn nog met de voorbereidingen bezig. Het programma volgt op korte termijn
Blijf aan deze webpagina gekluisterd voor de laatste nieuwtjes! 

Voor het programma kijk op Programma!
Je bent welkom vanaf 2 mei om 14.00, je kunt je dan inschrijven tot 15:00, je kamer inrichten en met de eerste ronde van het toernooi starten om 15:30.

Locatie
Het Koos Vorrinkhuis (www.koosvorrinkhuis.nivon.nl)
Koudelaan 16
3749 AM Lage Vuursche

Het Koos Vorrinkhuis beschikt over een groot aantal 2-persoonskamers, en ook 3-, 4-, en 5-persoonskamers.

De organisatie is te bereiken per mail: zomerwintergo at gmail punt com.

Route
De routebeschrijving kun je vinden op de website (www.koosvorrinkhuis.nivon.nl) of zelf opzoeken via www.9292ov.nl (openbaar vervoer) en www.routenet.nl (auto).

Wil je aan komen waaien?
Wat leuk! Wil je meedoen aan het toernooi bel dan even op als je onderweg bent. Dan kunnen we je indelen. Als je voor 9.30 uur aanmeld dan ben je zeker van deelname voor die dag. De rondes starten iedere dag om 10.00 uur. Meld je ook altijd even bij de toernooidirecteur voor toernooi deelname, ook als je jezelf al hebt in geschreven op de website.
Het financiële stukje word door onze financieel directeur afgehandeld. Op de kosten pagina staan de verschillende dagtarieven.

Let op! Dieetwensen
De kookploeg wil graag weten of er bijzondere dingen zijn waar ze rekening mee moeten houden. Eet je vegetarisch of heb je een speciaal dieet geef dat dan door dan houden we daar rekening mee. Je kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. Wil je overleggen? Stuur dan een mailtje aan zomerwintergo at gmail punt com

Praktische informatie
Je moet zelf in ieder geval een slaapzak/dekbedovertrek, kussensloop, hoeslaken en handdoeken meenemen. Een lakenpakket is te huren voor € 7,00, onderlaken voor € 2,50, handoek of sloop voor € 1,00. Verder raden we je dringend aan om spellen mee te nemen! (zet er wel je naam op)

Minderjarige op Lentego
Dat kan, Lentego is een makkelijke omgeving om je vrije tijd door te brengen. Vanuit de organisatie regelen we het wel zo dat er een volwassene voor jou verantwoordelijk zal zijn. Mochten je ouders er niet zijn en wil je toch komen, zal er een andere volwassene die verantwoordelijkheid moeten dragen. De organisatie dient vooraf hiervan (bij de aanmelding) op de hoogte gesteld te worden, met alle relevante gegevens (naam, telefoonnr. etc.). De Zomer- en WinterGo organisatie behoud het recht om je als nog te weigeren.

De Lentego mok
De trouwe bezoekers van Zomer- en Wintergo hebben er al een aantal in de kast staan: een bonte verzameling mokken. De laatste edities van Zomer- en Wintergo konden de deelnemers steeds een mok bestellen met daarop hun (bij)naam en een afbeelding. Een leuk aandenken en collectors item, maar ook erg praktisch. Hoe vind je anders jouw mok terug in een groep van 30-50 mensen?

Naast dat het natuurlijk erg stoer is om je eigen mok te hebben, scheelt het ook nog eens afwas. Mocht je graag de unieke Lentego 2022 mok willen hebben, kan dat tegen een meerprijs van 6,50 euro (aan te geven bij je inschrijving, doorgeven t/m 8 april). Je kan natuurlijk ook je eigen mok meenemen!

Ook voor Lentego is er de ontwerpwedstrijd voor de mok. Ben je een creatief talent! Doe dan mee met de Mokontwerpwedstrijd.

En verder
De organisatie moet ALTIJD weten wie wanneer aanwezig is, laat het weten als eerder vertrekt dan je in je inschrijving hebt aangegeven.

Wij hebben er veel zin in! Tot 2 mei.

Groeten, de organisatie